Wandelen en tafelen

Huiskamerdiners

Het huiskamerdiner biedt de mogelijkheid om in huiselijke sfeer samen met anderen aan een lange tafel lekker te eten. Vooraf kun je eerst met een natuurgids wandelen door de prachtige natuur rondom Ede. Bij terugkomst staat er een heerlijk 4-gangen seizoensdiner klaar. Kun of wil je niet wandelen, dan is dat uiteraard geen probleem. Je schuift dan gewoon na de wandeling aan.

De vorige huiskamerdiner was op 11 januari. Januari is de wildmaand en dus werd er wild geserveerd. Het voorgerecht was een kastanjesoep, gevolgd door een salade met verschillende soorten wildham. Het hoofdgerecht bestond uit fazant met gestoofde witlof en aardappelgratin. De afsluiter: hangop met appeltjes.

Het volgende diner staat gepland voor zaterdag 28 maart. Wil je mee doen, stuur even een berichtje via het contactformulier of via info@marinapassievoorkoken.nl. Laat ook gelijk weten of je wel of niet mee doet met de wandeling. De wandeling start om 15.00 uur, het diner om 18.00 uur op de Lindelaan in Ede.

 

Ook als groep

Je kunt ook als groep een diner reserveren (al dan niet met wandeling). Dan kook ik speciaal voor jou en jouw vrienden of familie en wordt het menu aan jouw wensen aangepast.
Het maximale aantal deelnemers voor mijn huiskamerrestaurant is 12 personen.

Heb je belangstelling? Laat het me weten via het contactformulier of bel 06 - 10 38 50 19.

Coquille met passievrucht

Salade met artisjok, seranoham en schapenkaas

Zonnig tomatensoepje

Zomers nagerecht

Panna cotta met limoen en kokos

 

De wandeling vooraf gaat niet altijd over gebaande paden

Start van de wandeling, met koffie, thee en iets lekkers

Wandelen in het herfstbos

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Nagerecht van het voorjaarsdiner

Nagerecht van het herfstdiner