Wandelen en tafelen

Huiskamerdiners

Het huiskamerdiner biedt de mogelijkheid om in huiselijke sfeer samen met anderen aan een lange tafel lekker te eten. Vooraf kun je eerst met een natuurgids wandelen door de prachtige natuur rondom Ede. Bij terugkomst staat er een heerlijk 4-gangen seizoensdiner klaar. Kun of wil je niet wandelen, dan is dat uiteraard geen probleem. Je schuift dan gewoon na de wandeling aan.

Het diner van zaterdag 29 juni was in alle opzichten heel zomers. Het was warm en daardoor konden we er een tuindiner van maken in plaats van een huiskamerdiner. 
We startten het diner met een heerlijke salade van halfgedroogde tomaatjes met buffelmozzarella, gevolgd door een wortelsoep. Het hoofdgerecht bestond uit Marokkaanse kip met vijgen. De afsluiter was een semifreddo met witte chocola en frambozen. 

Het volgende huiskamerdiner staat gepland op zaterdag 31 augustus. We maken die keer een vegetarisch menu. Het is dan nog zomer, dus wie weet lukt het om er ook nu weer een tuindiner van te maken.

En ook dit keer is er natuurlijk de mogelijkheid om vooraf een mooie wandeling door de Edese natuur te maken onder enthousiaste begeleiding van Henk.

Wil je mee doen, stuur even een berichtje via het contactformulier of via info@marinapassievoorkoken.nl. Laat ook gelijk weten of je wel of niet mee doet met de wandeling. De wandeling start om 15.00 uur, het diner om 18.00 uur op de Lindelaan in Ede.
 

Ook als groep

Je kunt ook als groep een diner reserveren (al dan niet met wandeling). Dan kook ik speciaal voor jou en jouw vrienden of familie en wordt het menu aan jouw wensen aangepast.
Het maximale aantal deelnemers voor mijn huiskamerrestaurant is 12 personen.

Heb je belangstelling? Laat het me weten via het contactformulier of bel 06 - 10 38 50 19.

Coquille met passievrucht

Salade met artisjok, seranoham en schapenkaas

Zonnig tomatensoepje

Zomers nagerecht

Panna cotta met limoen en kokos

 

De wandeling vooraf gaat niet altijd over gebaande paden

Start van de wandeling, met koffie, thee en iets lekkers

Wandelen in het herfstbos

 

Vegetarisch hoofdgerecht

Nagerecht van het voorjaarsdiner

Nagerecht van het herfstdiner